onsdag 3. juni 2009

Dåpsbarnet og ei stolt mor
Gumme, i sterkt lys

Helge, pappaen til Mette og Brage



Brage koser seg sammen med Oldemor


Hos Oldemor




Nå er det lenge siden jeg har blogga. Brage, Paal og jeg har vært på Sortland i pinsa, mens pappa og Guro har vært hos oss sammen med Anna og Embla. Ask ble døpt 30. mai og vi var faddere :)





Det ble en kort tur,menn vi fikk skivst inn mye på de to 48 timene vi var der; besøk hos Farmor, Tante Lillian og Oddgeir ,dåp og ikke minst Brage sin omgangssyke. Han sov så herlig lenge på søndag; fra 19.30 til 08.30. Skjer jo aldri.... Skjønte ikke at noe var i gjære før han var helt utenfot hos Tante Lillian; la seg ned på gulvet og var slapp og sur. Da vi kom til brodern spydde han da vi kom innafor døra, og bæsja grundig på seg. Og sånn fortsatte det da vi kom til Mette. Og vi skulle jo reise to timer senere; to timer buss, 1,5 time fly og så to timer buss etter det. Frista ikke!!! Så snille bror kjørte oss til Evenes og Svigermor henta oss på Gardermoen. Turen gikk overraskende bra, Brage sov for det meste. Han spydde da vi landa, men svelgte det....:) Paal var bekymra for at vi måtte ut med rensegebyr, og Brage tok ansvar, he he. Da vi våkna hjemme neste morgen spydde Anna, og siden har det gått slag i slag : Spy og bæsj på 4.dagen. Brage har akkurat kvitta seg med det lille han sppiste til frokost, spydde ned hele seg, stolen og gulvet. Håper det gir seg snart. Embla er heldigvis ikke syk, hun er nå hos bestemor og bestefar og koser seg.





Uansett så hadde vi en kjempefin tur nordover, og vi gleder oss til vi skal tilbake om 1 mnd tid :)










1 kommentar:

Thessa sa...

Uff, jeg misunner deg ikke. Husker hvor slitsomt det var da Ariel og jeg holdt på som verst i vinter med omgangssyke hver 3. uke.
Den kjolen din er forresten kjempefin, hvor har du kjøpt den?