torsdag 12. februar 2009

Brrrrrr, kaldt!!!

Dagen starta ikke bra; fryktelig kaldt ute = ikke kaldt vann i dusj eller vask og ikke vann i doen !!!! Artig, spesielt siden man kjente at noe pressa på..... :) Paal skyndta seg til toget noe usikker på om han ville rekke det , og kunne ringe og fortelle at han rakk det..... men det var en liten hake ; bilen stod parkert med lysene PÅ.... sa da måtte jeg, og supertrioen, kjøre til togstasjonen og slå dem av.... festlig i kulda, osm på det meste var på -23,5 grader. Så var det tilbake igjen og levere nøklene til svigers, for bremseklossene bak er ødelagte på renaulten og det skulle Bengt fikse. Som ikke gikk for "noe" sitter fast. Så til barnehagen, hvor det ikke var plass å parkere pga mye snø = liten plass når mange skal levere ungene sine.. så vi kjørte rundt i nabolaget ei stund og endelig fikk jeg levert Embla. Vel hjemme igjen var det å starte med varmesjokk på badet, det ble nærmest sauna der inne. Nå er det vann i doen og kaltvann i dusjen :)


Støvsugeren er det aller morsomste Anna og Brage vet om !! Både når jeg støvsuger og når de kan få leke med den. Så når de griner er det bare å støvsuge litt :)
A&B fikk penger av Mimmi til jul som de har kjøpt seg klær for !!!


Min lille retrogutt:)










3 kommentarer:

Anonym sa...

du har hatt litt av en start på dagen skjønna æ!!!!! men du tar det pinade på strak arm, æ hadde sett mæ ned og grina jo :)

kanontøffe klea, eplebarn og tinyshop??? æ lika farge tel unga, ikke bærre mørkeblått tel gutt. æ har kjøpt 2 babybukse (turkis 56 og grønn 62) på eplebarn :) bodya i 50 e straks førr korte tel Ask, han har strekt sæ sånn!!!! Jubel

har vært å trilla tur ilage grethe i dag, knallsol og -3, perfekt. Ask stormsov i vogna. og nu sov han i kurven, heilt utslått av frisk luft. og æ skal drekk ammete nu, juhutjohei

og gunda e ferdig med lua di, ho e nu begynt på halsen som tilhøre :)

Anonym sa...

og har fått spisestua, bei kjempefornøyd. den e penere her enn i butikken hehe. Konvall fra skeidar :)

Anonym sa...

Du må lære dem opp til at når DU griner, så skal DE støvsuge:)
Utrolig vakre er de!